Op deze pagina vind je referenties en ervaringen van klanten.

 

 

 

 

 

 

 

deSteltloper EveanEstro

 

Schrijf je ervaringen:
1
2
3
4
5
Indienen
     
Afbreken

Schrijf hier je ervaringen met Kracht en Aandacht.

Average rating:  
 41 reviews
by Vanessa Brak, zorgconsulente on Kracht en Aandacht

Ester heeft mensenkennis en kan heel goed inschatten waar de kwaliteit van een ieder zit. Zij zet deze kwaliteiten ook op een positieve manier in.
Ester geeft feedback, zij vertelt je zowel wat je goed doet, maar ook wat beter kan en waarom. Zij vraagt ook wat je zelf vindt dat beter kan. Ze geeft je het gevoel dat je echt iets betekent voor de organisatie en maakt gebruik van sterke kanten van elke medewerker en zet deze ook in.
Ze legt de verantwoordelijkheden daar waar ze horen, ze maakt medewerkers meer bewust van hun gedrag en de gevolgen. Ester zorgt ervoor dat medewerkers meer samenwerken, medewerkers zijn daardoor weer gemotiveerd en zij stimuleert medewerkers te werken aan een goede teamgeest.
Hierdoor komt er meer eenheid in het team en neemt de verantwoordelijkheid van de medewerkers toe.
Ester zet haar coachende vaardigheden continu in. Bewust en onbewust word je gestuurd om minder sterke of zwakke punten te ontwikkelen of om om juist gebruik te maken van je sterke competenties. Ze laat je ook inzien wat de gevolgen zijn van een bepaalde manier van reageren. Ik hoop Ester snel weer ergens tegen te komen binnen onze organisatie.

by Annemarieke Schöller, coördinator zorg on Kracht en Aandacht

Ester heeft de medewerkers laten voelen dat zij er toe doen, luisterend oor. Zij ging uit van mogelijkheden en niet van problemen. De oplossingen liet zij bij de medewerkers. Ze liet ze nadenken over eventuele oplossingen. Ze greep pas in als het nodig was. Ester heeft mij de basis vaardigheden van het coaching vak geleerd en mij de kans gegeven om dit te gaan uitvoeren. Ester heeft gezorgd dat ik een persoonlijke groei heb doorgemaakt.
Een groot resultaat is dat er weer rust binnen het team is, er wordt naar hun geluisterd, hun mening telt ook. Medewerkers voelen zich weer gewaardeerd.
Ester heeft de medewerkers meegekregen in veranderingen bij ons in het Twiskehuis
Voordat Ester kwam was er veel onrust in het team, door wisselende leidinggevende en verandering van werkzaamheden.
Ik zou Ester aan iedereen aanbevelen, zij is enthousiast en een harde werker. Een goede coach waarop je kan bouwen en vooral vertrouwen.
Zij weet waarover ze praat. Zij haalt het beste in mensen naar boven. Zij geeft mensen zelfvertrouwen.
Ik vind het jammer dat Ester weg is bij ons, heb het afgelopen jaar veel op coaching gebied van haar geleerd.

by Anita Wevers, kwaliteitsfunctionaris on Kracht en Aandacht

Ik heb als kwaliteitsfunctionaris met Ester samengewerkt. Zij heeft op meerdere werkprocessen resultaten behaald. Elektronisch cliëntdossier (ECD); er is een coördinator aangesteld die medewerkers heeft begeleidt in het werken met het ECD. Hierdoor is het kennisniveau van de medewerkers toegenomen en het ECD verder geïmplementeerd. Medicatieveiligheid; er is een medicatiewerkgroep ingesteld waardoor tekortkomingen in het werkproces zijn geanalyseerd en verbeterd. De medicatieveiligheid voor cliënten is vergroot. Meldingen incidenten cliënten (MIC); Daar waar incidenten eerder op locatieniveau werden geanalyseerd is er een omslag gemaakt naar analyse ook op cliënt en afdelingsniveau. Dit heeft het MIC proces verbeterd doordat de wijze van analyse mogelijkheden gaf om gerichte verbetervoorstellen op zowel cliënt- afdeling- en locatieniveau te formuleren.
Ester heeft aandacht geschonken aan wat er allemaal speelde binnen de teams, zonder oordeel, gewoon door te luisteren naar medewerkers. Maar ze was ook heel duidelijk in het feit dat er stappen vooruit moesten worden gemaakt. Medewerkers voelden zich gehoord en gezien door Ester. De betrokkenheid van medewerkers bij hun eigen werkprocessen ontstond zo gaandeweg. Ester heeft nooit haast gehad en toch veel voor elkaar gekregen in relatief korte tijd.

by Anneloes Hulst, HR adviseur on Kracht en Aandacht

Ester heeft in zeer korte periode positieve resultaten behaald op verschillende fronten binnen het Twiskehuis. Zowel ten aanzien van de bedrijfsvoering als ten aanzien van stabiliteit en rust binnen het team. Door haar transparante en coachende manier van aansturing heeft zij het team vertrouwen en bagage gegeven om zich verder te kunnen ontwikkelen.Ester heeft de werkzaamheden onbevooroordeeld opgepakt en heeft op basis van haar eigen analyse en visie zaken opgepakt, in samenwerking met het team. Ester geeft op coachende wijze leiding waarbij zij zorgt dat de drempel laag ligt en zij geeft medewerkers het vertrouwen om dingen zelf op te pakken. Zij is onbevooroordeeld, transparant, betrouwbaar en aanspreekbaar.Ester heeft een scherpe intuïtie en kan goed analyseren, zij weet snel tot de kern te komen van een probleem.

by Dorien van der Ploeg , Teamleider Zorg on Kracht en Aandacht

Toen Ester in het Twiskehuis begon is zij met iedere medewerker en iedere dienst afzonderlijk gaan praten en is zij uitgaan zoeken waar de knelpunten zaten.Ester is betrokken, luistert goed en gaat met signalen die ze krijgt aan de slag, hierdoor is o.a. de samenwerking tussen directie en cliëntenraad enorm verbetert.Haar rustige houding, haar humor en vooral het feit dat zij niet de baas wil spelen heb ik als zeer prettig ervaren.Ester heeft snel door wat iemand bezig houdt en speelt hier goed op in.Zij zou wat meer werkzaamheden aan anderen over kunnen laten, zodat ze het zelf minder druk heeft.Ester heb ik ervaren als een fijne collega, die mij zeer gesteund en geholpen heeft in mijn nieuwe functie.

by Diverse medewerkers + verzuimadviseur on Kracht en Aandacht

Ester heeft het verzuim ( in een huis waar hoog verzuim was) in een jaar weten om weten te buigen naar laag verzuim.Reactieve verzuimaanpak is omgezet naar vooral proactief verzuim voorkomen. Het resultaat is een spectaculaire daling van het verzuim: voortschrijdend in juni 2015: 8,5% naar voortschrijdend in juni 2016: 3,3%. De aanpak van Ester speelde hierin een duidelijke rol: Dit is te merken aan de manier waarop er omgegaan wordt met beperkingen van medewerkers. Er wordt meer in mogelijkheden gedacht. Aanpassingen in roosters van (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte medewerkers bijvoorbeeld worden in harmonie door de rest van het team opgevangen.Het valt op dat Ester in de omgang met medewerkers goed kijkt waar het echte probleem zit. Vervolgens wordt dit opgepakt zodat mensen weer in hun kracht komen. Medewerkers namen steeds meer de eigen regie over hun re-integratieproces. Langdurig verzuimende medewerkers die uiteindelijk weer voor 100% aan de slag konden geven aan dat Ester vooral goed geluisterd heeft en hen het vertrouwen heeft gegeven dat ze er toe doen en dat ze waardevolle medewerkers zijn. Dit heeft de reintegratie positief beinvloed.

by Carla Haneman, Verpleegkundige on Kracht en Aandacht

Ester heeft in het Twiskehuis de rol van Hoofd Zorg a.i. vervult. Ester, je verdient alle credits voor je vertrouwen en focus in dit proces. Mensen zijn gehecht aan je geraakt en je hebt vertrouwen gewonnen, dat is in deze organisatie de hoofdprijs! Je doet een appel op het menselijk potentieel en je durft voorbij te gaan aan vaste veranderingsprincipes. Het "anders" werken komt uit je hart!Voor jou komt er als pionier weer een andere uitdaging op je pad, waarbij je wederom je hart en bezieling kan brengen in een organisatie door je net andere kijk.Hierdoor zul je op elke plek andere mensen weer blij kunnen maken omdat jij ze ziet!

by Deelnemers training on Kracht en Aandacht

Wij hebben een training gevolgd bij Ester als team van 20 personen. We hebben al veel trainingen bijgewoond, maar deze was echt erg leuk. Dit kwam met name omdat het écht over ons ging. Van te voren hadden we met een aantal vertegenwoordigers de kans gekregen om aan te geven waar de training over moest gaan. Ester maakte daar samen met haar collega een inspirerende middag van die goed heeft bijdrage aan onze persooenlijke groei.

by hanneke on Kracht en Aandacht

Ester heeft mij geholpen omdat ik erg veel hooi op mijn vork nam. Ik dacht dat dit mij werd áangedaan, maar Ester liet mij zien wat mijn eigen rol was. Ester kon snel tot de kern komen en ik had een echte klik met haar. Normaal gesproken heb ik er best moeite mee als mensen mij feedback geven, maar Ester doet dit op een opebouwende manier zonder oordeel.

by Gurian van Langen on Kracht en Aandacht

Vanwege vragen rondom balans werk en thuis kwam ik bij Ester.
Ester heeft mij een aantal zaken in laten zien, o.a. wat voor mij echt van belang is en vanuit welke drijfveren ik daar toe kom.
Daarnaast leerde ik hoe ik de regie kon houden op verschillende terreinen.
Wanneer ik in een lastige situatie kom, denk ik aan dat geen ik bij Ester heb geleerd en pas dit zoveel mogelijk toe.
De gesprekken heb ik als erg prettig ervaren. Ik voelde mij gehoord en ik vond dat Ester goed doorzag waar het bij mij om ging en zij paste daarbij ook de nodige instrumenten toe om mij de nodige inzichten te geven.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»