Op deze pagina vind je referenties en ervaringen van klanten.

 

 

deSteltloper EveanEstro

Schrijf je ervaringen:
1
2
3
4
5
Indienen
     
Afbreken

Schrijf hier je ervaringen met Kracht en Aandacht.

Kracht en Aandacht
Average rating:  
 55 reviews
by Sandra Wijs on Kracht en Aandacht

Onze locatie heeft door de werkzaamheden van Ester een enorme groei doorstaan waarbij iedereen nog steeds samen aan het bouwen is. De medewerkers hebben tools meegekregen om samen met elkaar een gezonde en goede samenwerking te houden en verder te ontwikkelen. Kwaliteitsaspecten zijn opgepakt en in gang gezet, vragen zijn beantwoord en vertrouwen bij de medewerkers is terug. Er is een werving en selectie gemaakt in personeel, hierbij gekeken naar de positieve en beste kanten van de medewerkers. Hierin zijn zij in een juiste rol geplaatst, waardoor werkdruk, werkplezier en samenwerking in balans en goed is.
Het belangrijkste dat ik van Ester heb geleerd? Luisteren en doorvragen naar en bij andere. Niets is wat het soms kan lijken, kijk verder.
Ester kan goed Luisteren en is daadkrachtig. Zij kan oplossingsgericht denken met inlevingsvermogen. Heel soms spreekt haar gezicht boekdelen. Dit zou een reactie van een ander kunnen beïnvloeden.
Ester is echt goed, en deze opmerking zou ik het liefste dik gedrukt neerzetten. Wat een fijn persoon, ik ga haar heel erg missen in het werk, maar ook als persoon om mee te sparren en van te leren.

by Dita Beckman on Kracht en Aandacht

Ester heeft de rol van locatie manager a.i en tegelijkertijd de rol van manager van een afdeling vervuld in onze zorginstelling. Zij heeft met elk team een plan van aanpak gemaakt en vanuit samenwerking de collegae zelf verantwoordelijkheid laten nemen.
Ik heb van Ester geleerd dat ik nog verder kom door: vragen te stellen, vragen stellen, vragen stellen, vragen stellen en nog meer vragen stellen.
Zo weinig mogelijk oordelen en steeds de samenwerking opzoeken.
En zij heeft mij begeleid om in korte tijd de stap te maken van manager naar locatiemanager. Ik ben inmiddels locatiemanager en kan met het geleerde zeker verder. Ik kan hier ook echt mee door en verder doordat ik een aantal maanden naast Ester heb mogen werken.
Het is fijn om met Ester samen te werken, zij kan goed samenwerken, snel schakelen, overzicht bewaren en ook loslaten (overdragen aan de nieuwe locatiemanager). Ik hoop Ester nog vaker tegen te komen in mijn carrière!

by Simone de Boer on Kracht en Aandacht

Je krijgt bij Ester een ‘samen’ gevoel. Ik was onder de indruk dat zij in een relatief korte periode, zo ontzettend veel voor elkaar heeft gebokst. Ze heeft veel mensen aan boord gekregen om er wat van te gaan maken. Je ziet de groei van teams maar ook bij individuele medewerkers. Ester luistert, steunt en zet zichzelf in op een manier die voor mij heel inspirerend is.
Je hebt beweging gekregen in een stilstaande omgeving. Je hebt mensen een rol en gezicht gegeven (verpleegkundig coaches geïntroduceerd).
Ester heeft mij in zeer korte tijd aan het denken gezet over hoe ik mijn werk aanvlieg en hoe ik mij hierin opstel.
Ik heb de neiging om veel zelf te willen doen om zo controle te willen hebben over veel zaken. Door gesprekken met Ester kwam ik erachter dat ik mezelf meer moet afvragen of " ik dit nu zelf moet doen". Ik kwam tot de conclusie dat ik te weinig vragen stel en te weinig uitvraag bij anderen over wat niet lukt, wat zij nodig hebben etc.
Ester is bevlogen, betrokken, zichtbaar voor iedereen. Ze kan goed verbinden en luisteren. Ze is een warme, betrokken en bevlogen collega. Ze is oprecht in wat ze zegt en doet. Ze komt na wat ze zegt en is daardoor betrouwbaar. Ze is ook niet bang om er soms stevig in te gaan als de situatie dat vraagt. Zij lijkt dit zo goed aan te voelen, jaloersmakend! Ik ga je missen!

by Ida Haan on Kracht en Aandacht

De coaching is voor mij heel effectief geweest. Ik ben nu weer degene die ik was en wil zijn. Ik heb meer rust gekregen, blijf dichtbij mezelf en kan beter loslaten.
Ik vond de coaching best spannend in het begin, ik heb best wat traantjes gelaten maar naarmate de coaching vorderde heb ik mezelf weer terug gevonden en ben blij met waar ik nu sta.
De gesprekken waren prettig, soms confronterend, nooit ongemakkelijk.
Dit komt ook door de rust die Ester uitstraalt, de gemoedelijke sfeer die zij neerzet, en het vertrouwen dat gegeven wordt.

by Esther Raven on Kracht en Aandacht

Ester bracht op onze locatie rust, vertrouwen, kwaliteitsverbeteringen en werkplezier! Zij bracht een duidelijke organisatiestructuur, duidelijkheid in taakverdeling en verantwoordelijkheden en zette de juiste mensen op de juiste functies. Zij hanteert daarbij een open en positieve communicatie.
Ester heeft in een relatief korte periode veel bereikt. Er moesten veel veranderingen/verbeteringen doorgevoerd worden op de werkvloer, door alle lagen heen. Ik vind dat het haar zeker is gelukt onze gehele locatie weer op de goede weg te krijgen.
Het belangrijkste wat ik van Ester geleerd heb is:
"Doe wat je het liefste doet, benut je talent en "Durf te doen"

Ester, ik vond de samenwerking met jou heel fijn en waardevol, je bent een welkome inspirator met een positieve houding en oog voor de mens! Daarnaast ben je doelmatig en probleemoplossend. Ga zo door, ik ga je missen! Maar ik heb vertrouwen in de toekomst. Mede door jouw hulp en visie is er nu een stabiele basis en fijne werksfeer om allemaal nog beter tot ons recht te komen in onze zorg voor de ouderen!

by Esther Karemaker on Kracht en Aandacht

Ester heeft een belangrijke rol gespeeld in het oplossen van het cultuurprobleem binnen onze locatie. Dit speelde al jaren.
Ester heeft de structuur anders opgezet en ook enorm veel bijgedragen aan een juiste invulling van deze verschillende rollen. Zij heeft met alle collega's vanuit alle verschillende disciplines binnen het huis apart gesproken en was wekelijks op de afdelingen te vinden voor gesprekken met collega's over de voortgang.
Ik heb altijd bewondering gehad voor de snelle slagen die zij kan maken en dat je ook snel verandering kon bemerken.
Zelf heb ik van Ester geleerd om meer naar de langere termijn te kijken en meer vooruit te kijken en weer vertrouwen te krijgen in de ‘veranderende” toekomst binnen onze locatie. Verder heb ik geleerd om mijn collega's aan te spreken op een juiste manier.
Ik heb de samenwerking met Ester als zeer prettig ervaren. Zij voelde voor mij heel vertrouwd aan vanaf dag 1.
Ik heb altijd alles kunnen zeggen tegen Ester. Zij nooit veroordelend is geweest. Zij heeft me nooit dingen in de mond gelegd maar deze door haar manier van coachen vanuit mij zelf laten komen. Toch kon zij ook op momenten dat dit nodig was, soms wel eens zaken scherp aantikken. Ik kon mij ook rustig uitspreken over het feit dat ik dit niet prettig vond maar merkte dan later dat ik hierdoor wel in de actie stand kwam ten goede van mezelf.

by Liesbeth Meijer on Kracht en Aandacht

Ik kwam bij Ester om meer rust te krijgen in mijn hoofd en in mijn leven, ik had op dat moment geen lijn meer in mijn leven en had het gevoel dat ik geleefd werd door allerlei factoren.
Door inzichtelijk te krijgen hoe mijn eigen handelen was en mijn manier van communicatie met mijn kring, werk en privé, maakte ik een mooie ontwikkeling door.
D.m.v. de RET theorie waardoor ik heb geleerd minder vanuit emotie te reageren. Dit gaat best goed nu. De omgang met mijn dochter is erg verbeterd!
Ester heeft veel pijnpunten snel gezien en opgepakt. De coaching heeft me erg geholpen.

by Ingrid Pruisscher on Kracht en Aandacht

Door tips van Ester heb ik meer duidelijk waar mijn invloed/ kracht ligt.
Het was fijn om met Ester een aantal keer gesprekken te hebben.
Er was genoeg tijd om de situaties helder te krijgen en doelen te behalen.
We hebben gewerkt met de cirkel van betrokkenheid, cirkel van invloed en de plan,do,check,act. Het helpt me om punten in agenda schrijven en erop terug te komen.
Ester heeft veel begrip en inlevingsvermogen. Het waren fijne gesprekken samen.
We hebben online gesprekken gehad wat goed voelde voor ons beide.
Minder reistijd en je kon elkaar toch zien.

by Karin on Kracht en Aandacht

Ik heb Ester leren kennen als een echte veranderaar die mensen op de juiste plek weet te zetten en kan inspireren. Haar verbindende kracht tussen beleid en praktische invulling is sterk. Zij weet denken en doen samen te brengen en werkt met hoofd en hart. Zij is toekomstgericht en kan beweging creëren waarin het primaire proces leidend is en blijft. Ze begrijpt waar het in de ouderenzorg om draait en waar het naar toe moet. Maar bovenal is zij een warm mens die de kracht van mensen in korte tijd weet te doorgronden en aan te spreken.

by GV on Kracht en Aandacht

Wist u dat:

* Ester is staat is om een grote cultuurverandering in gang te zetten?

* Ester mensen in beweging brengt?

* Ester een pragmatisch mens is?

* Ester haar belang is dat zij goed werk aflevert en de behaalde resultaten ook borgt in de organisatie?

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»