Van Stress naar Succes!

 

Gewone stress is niet ongezond. Het hoort bij het leven en komt bij iedereen voor.
Maar sommige situaties leveren stress op zonder dat deze effectief te gebruiken is.
Veel mensen raken bijvoorbeeld gestrest tijdens hun dagelijkse bezigheden. Mensen bouwen ook stress op wanneer de werkdruk constant te hoog is of er thuis voortdurend spanningen zijn door ziekte of ruzies.
Die stress is niet meer gezond, maar veroorzaakt overbelasting en uitputting.
In het ergste geval kan dit uitmonden in overspannenheid of burnout.

Bij Kracht en Aandacht kan je door het invullen van vragenlijsten ontdekken welke stressfactoren een grote invloed hebben op jouw dagelijkse functioneren.
Aan de hand van de uitslagen van de door jou ingevulde vragenlijsten bespreken we welke oplossingen er voor jou zijn om de situatie te verbeteren.
De ene keer zal dit gaan om preventieve maatregelen om bijv. een burnout te voorkomen.
Het kan ook zijn dat er al sprake is van een Burnout, waarbij de begeleiding zich eerst zal richten op het herstel. Indien noodzakelijk wordt hierbij samengewerkt met de bedrijfs- en/of huisarts.

Wil jij ook weer flexibel worden en bevlogen werken? Wil je graag je draagkracht en zelfsturend vermogen verhogen? Dan is de (individuele) training  “Van Stress naar Succes!” iets voor jou! Je leert om je grenzen beter te bewaken en hoe je meer kunt bereiken met minder energie!

 

Meer weten?

Neem gerust eens contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek door een mailtje te sturen naar: info@krachtenaandacht.nl